ujs language institute

japanese English 한국어 简体中文 繁體中文 Svenska

Ansökningsformulär(Kort-tids kurser)

Antagningsperioder

När som helst.

Nödvändiga dokument

 Nödvändiga dokumentÖvrigt
Ansökande Ansökan
Färdigt formulär
Excel ver.
Måste skrivas under för hand.
Foto4cm×3cm. 4 kopior.
Kopia av pass 

Hur man ansöker

De med kort-tids visum

1månader innan 1
Fyll i alla formulär och skicka allt material till UJS.

2
UJS kommer att utfärda ett tillstånd att få börja på skolan.

3
På den japanska ambassaden i ditt land ansöker du om visum.

4
Efter att ha fått ditt visum kan du ankomma till Japan.

De med annat visum

Det är lätt att ansöka. Vid frågor var god kontakta oss.

≫Frågor

facebook